Idejanje

Kaj je Idejanje?

Idejanje je kratko, a izjemno učinkovito srečanje s skupino rednih uporabnic tehnik ustvarjalnega razmišljanja. Namen srečanja je, da vam pomagamo poiskati možne rešitve za vaš poslovni izziv ter vam damo zagon za njihovo uresničitev. Vaš poslovni izziv osvetlimo z različnih zornih kotov, generiramo nabor idej za rešitev izziva, usmerimo vas pri odločanju, potrdimo idejo ali smer delovanja, vam pomagamo pri rešitvi dileme in vas osvobodimo dvomov.

Komu je namenjeno Idejanje?

Namenjeno je ljudem, ki ste se znašli v situaciji, ko sami ne najdete rešitev za svoj poslovni izziv. Pomagamo vam z generiranjem idej ali pri odločanju med več možnostmi.

Kakšne rezultate lahko pričakujem od Idejanja?

Pri generiranju idej odgovarjamo na vprašanje Kako bi lahko …? Pričakujete lahko, da boste Idejanje zapustili z velikim naborom idej, med katerimi boste lahko izbrali pravo. Pri odločanju med več možnostmi vam pomagamo z neobremenjenimi zunanjimi pogledi do najbolj primerne odločitve za vas.

Kako poteka idejanje?

Srečanje z nami traja eno uro in pol (90 minut), poteka pa v treh korakih:

1. Predstavitev izziva
Podrobno nam predstavite svoj poslovni izziv. Vnaprej vam pošljemo vprašalnik s ključnimi vprašanji, da se lahko pripravite na predstavitev.

2. Oblikovanje vprašanja
Skupaj oblikujemo konkretno vprašanje, na katerega želimo poiskati odgovor.

3. Iskanje odgovorov
Predlagamo najprimernejšo tehniko ustvarjalnega razmišljanja in vas skozi njeno uporabo popeljemo do možnih odgovorov na vaš izziv.

Kje izvajamo Idejanje?

Idejanje poteka v Ljubljani in Domžalah. Po dogovoru z vami lahko Idejanje izvedemo tudi na vaši lokaciji.